Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 33″

0

Hej fina läsare. Nu fungerar tekniken igen och jag är så glad för det. Nästa vecka händer det saker. Så jag börjar på en gång. Och som vanligt vill jag påminna att detta inte är individuellt. Håll i hatten…*Ler*

Nu har vi en tid där händelser går i snabb takt. För nu händer det saker. Nu är det positiva förändringar och der rör sig framåt. Men granska alla dina motiv så du inte gör något oklokt val. För nu kan du vara i en fas eller situation, att det är dags att gå vidare i livet. Det visar att du nu har stöd för att komma vidare!

Nu när lyckan snart är här och nu bara inte är en längtan. Något du t.ex har drömt om, som du nu kan förverkliga. Du kan förändra saker och du har stöd. Kanske gamla minnen kommer fram och att du vågar mera nu. Så släpp lite på kontrollbehoven.

Allt tar lite tid men saker faller på plats, som du funderar på och drömmer om. Men har du lugn och ro omkring dig. För du behöver balans för att du ska vara närvarande i det som nu är runt omkring dig. Kanske du nu vara mera ledig för dig själv, och de som står dig närmast. Så stanna upp en stund och reflektera i stillhet.

Nu kan det komma nyheter som gäller pengar eller bidrag. Du kanske ska gå på en arbetsintervju. Och söker du arbete så händer det grejer. Så veckan ser verkligen bra ut för att söka arbete. Avtal och kontrakt eller någon hälso fråga .

Oväntade nyheter och meddelande av något slag finns nu runt din kärlek. Kanske ni planerar nu att åka någonstans. Men du kan också ha en kärlek i hemlighet. Kanske du måste göra något åt detta nu. Ja det är jobbigt men måste göras.

 

Veckans Budskap: Att sända en tanke full av  kärlek

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar

 

Finns på Tarotguiderna vecka 33

Lite osäkert på datum och tider men håll utkik på tarotguiderna.

Ser fram emot era  samtal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.