Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 30″

2

Kära läsare. Hoppas ni som har semester njuter och tar hand om er. Eller ni som ska ha semester kopplar av och bara vara.  Var snälla mot varandra och var snäll mot dig själv. Har fått många frågor om varför människor är så taskiga mot varandra. Jag har själv testat en del människor om jag kan lita på dem. Numera känner jag det väldigt snabbt om det är en vän, men det tog sin tid. Ja man blir ledsen och besviken. Lägger själv inte någon energi på dem, för jag lägger min energi på dem som tycker om mig och vice versa.

Men var snäll mot dig själv, för risken är att du får oro eller depression. Mitt enda svar är att För att forma någon människa på ett bra sätt som möjligt är det viktigt att man lär sig att kunna ge och ta emot kärlek till varandra, och inte vara konflikt rädd och kommunicera. Släpp det som har hänt i förflutna och se framåt och känn vad som känns bäst för dig för det är super viktigt. Och jobba med dig själv! För du är värd all omtanke och kärlek.  

Påminnelse att detta är inte Nu har jag kanaliserat vad vi har mest i vårat energi flöde nästa vecka.Håll i hatten *Ler*

Är det något du längtar efter? Vad är det du längtar efter, eller saknar i livet. Känner du så får du dina svar om du söker det inuti ditt hjärta. Du kanske redan vet det men är rädd att släppa taget. Ibland måste man möta sin rädsla för att komma framåt. Och det kommer inte att bli bättre om du inte tar tag i ditt problem. Du förtjänar att vara lycklig. Det handlar om det som är viktigt för dig, din sanning.

Du behöver kanske lite tid för dig själv. En inre ro som behöver ditt eget utrymme. Du kanske behöver semester och bara koppla av eller du kanske har haft en tid som du tagit hand om andras behov. Men nu är det din tid att du tar hand om dig själv för att orka. Glöm inte sömnen!

Det har förekommit en massor av skvaller i din närhet som t.ex hem miljö eller arbetet. Frestas inte att välja sida eller försöka agera som fredsmäklare. 

Snart kommer du att lyckas och få stöd. Och dessutom märker du att din ekonomi ökar. Du trivs med människorna omkring dig och kan dela med dig. Släpp på måsten och se humorn i situationen. Du har nu gett mycket av dig själv, så nu är det din tid av få tillbaka något. Glöm inte att belöna dig själv. För det är viktigt att kunna ge och ta emot, för att du ska kunna vara i balans, för att  motivationer och energier är på en hög och jämn nivå. Man måste få må dåligt ibland.

Något du har arbetat för får ett positivt resultat. Och det ger dig en stunds harmoni. Ljuset lyser på dig om du varit ärlig i ditt uppsåt. För att forma någon människa på ett bra sätt som möjligt är det viktigt att man lär sig att kunna ge och ta emot kärlek till varandra.

Du är nu inne i kärlekens tid. Som t.ex din familj, vänner, barn, nära och kära. Känslorna flödar omkring dig.  Kärlek och passion.En bra tid för att vara kreativ t.ex skriva, måla eller vad som helst. Kärleken är viktigt för gemenskapen. Som är en bra grund av att bygga vidare på och stöd till dina projekt.  Kanske är det en ralation på gång eller en förstärkning som redan finns. Eller kan det vara en ny kärlek som ännu inte har hittas.

Veckans Budskap: Glöm inte dig själv

 

Varm Kram Bettan

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information.
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

Finns på tarotguiderna  vecka 30

Håll utkik vet inte exakt tiderna. Kontrollerar om det kommer sms från er.

Ha en underbar fin vecka!

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thomas den

  så spännande jag se verkligen framemot det jag har sänt ut och jag vet att jag kommer att få min belöning i massor !

  • bettan den

   Hej Thomas!
   Ja det tvivlar jag inte på.

   Kram
   Bettan <3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.