Veckans Tarotskop År 2021″Vecka26″

0

Hej fina du. Hoppas innerligt att du hade en fin och skön Midsommar helg. Midsommar afton har firats länge i Sverige som ni säkert vet. Till det traditionella firande med färskpotatis, sill, ägg m.m. Och sen den traditionella jordgubbstårtan. Med dans runt midsommarstången med barn och vuxna. Det är en fin tid på våran försommar att fira Midsommar tycker jag. Nu har jag kanaliserat nästa veckas energier. Ja lite blandat och lite oroligt. Och hoppas jag kan ge lite vägledning så du kan styra ditt liv i rätt riktning .Och en påminellse att detta är inte individuellt.

Nu kan det komma nyheter som är vktiga. Det kan vara t.ex vara att du får ett bra besked som du är glad för. Eller t.ex något som är involverat i dina minnen eller din familj.

Du kan nu förändra och se framåt som t.ex byta arbete. Och du kan också förändra ditt boende om du nu önskar det, och mycket talar för det nu. Släpp och våga förändra, för du kanske längtar efter förändringar. Nu är du väldigt stark och vet vad du vill göra och du går din egen väg. Men du är också lyhörd, så du känner när du är helt ute på fel väg. Det som är viktigast är ärlighet och rättvisa.

Du kanske är trött och sliten nu och har dåligt med energi. Då är det dags att ta det lilla lugna och ta och ladda dina energier igen. Knske du ska se över varför du är trött och sliten. Det kan vara svårt men försök se framåt.

Du arbetar mycket nu och du vill skapa en bra grund. Detta gäller också egna företagare. Men din plan kanske inte går som du har tänkt dig. Eller du kanske planerar framåt som t.ex gemensam ekonomi som involverar lån och skulder och kanske barn.Detta behövs det mycket tålamod med. Ja det kommer att ta tid.

Nu tycker du att det sociala kommer igång igen. Du kan träffa din släkt, syskon och vänner.  Nu kan du få trygghet, lycka och glädje. Oavsett vad som händer om det involverar familje trubbel eller ekonomiska problem, så kommer det att ordna sig. Kanske ditt förhållade har stannat upp. Följ ditt eget hjärta även om du måste lämna förhållandet eller om den ena inte vill binda sig. Du kanske har ett bra förhållande, ja då finns kärleken i ditt hem och runt omkring dig. Njut av kärlek, omtanke och gemensap och ta det på allvar….

 

Veckans budskap: Det du önskar dig kommer snart. Så ha tålamod för det finns saker som måste inträffa först.

 

Varm kram Bettan ?

 

Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….

 

Finns på tarotguiderna vecka 26

Tisdag 29/6 kl.18-20

Jag kommer att vara inne utöver mitt schema. 

Ser fram emot ditt samtal….varmt välkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.