Veckans Tarotskop År 2021″ vecka 19″

2

Hej alla fina läsare. Hoppas eran helg har varit bra. Jag är nu lite sen eftersom jag har jobbat hela helgen så jag börjar på en gång. Och en påminnelse att detta är inte individuellt. Då kör vi på….

Du kanske har haft en svår tid med motgång, men nu kommer det nya möjligheter så att du kan börja om på nytt. Det kan t. ex vara om du tänker flytta, byta arbete,  kärleken, omskolning eller utbildning. Du kanske behöver ett avslut eller en kroppslig  återhämtning.

Snart kommer du nå det du söker och vad som är viktigt för dig. Att du nu tar tag och förverkligar. Släpp och gå framåt. Ta din stund som den kommer och var lite med dig själv, det är en bra tid för det nu. Och du kanske har ett arbete som du måste vara i ett tag.

Du har nu möjligheter att utveckla dig själv. Detta ordnar du om du litar på din intuition. Du kommer att få vägledning om detta. Nu är det också tid att släppa taget det kan vara t. ex  om ditt eget liv, eller de saker som du inte kan lösa. Man släpper och går vidare. Det kommer att bli bra för nu kommer stora beslut. Ha tillit!

Nu kan du också få information om ett nytt arbete du kommer snart få ditt svar. Nu ligger det en del avundsjuka men det kan vara så att det är du som är avundsjuk. Finns också nyheter om du sökt ett nytt boende eller lån. Nu kanske nu får nya idéer och vill arbete med någon vän om du har något eget företag.

Nu kommer det mycket kärlek in i flödet. Finns några alternativ som att du startar om i livet och du kanske har börjat dejta med någon. Ni som har ett partner skap ser det bara bra ut.  Glöm inte lekfullheten inom dig. Det är hälsosamt att skratta så busa lite och lyssna på musik som glädjer dig och njut en smula av livet. Du kanske också längtar efter en resa nu. Det ligger en del möjligheter och positiva nyheter runt omkring dig. Wooow…

 

Veckans budskap: 

Nystart släpp och gå vidare.

 

 

Varm kram Bettan ? Allt gott till er alla

 

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

 

Finns på Tarotguiderna vecka 19

Tisdag 11/5 kl. 18-20

Onsdag 12/5 kl.18-20

Fredag 14/5 kl.14-16

 

Eventuellt kan jag vara inne utöver mitt schema. 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Åh tack, behövde detta??

    • bettan den

      Hej Leischa!
      Hoppas din vecka varit bra.

      Kram
      Bettan <3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.