Veckans Tarotskop År 2021″Vecka10″

0

Hej alla fina läsare. Hoppas du haft en bra vecka.  Nu har jag kanaliserat vad vi har mest i vårat energi flöde denna vecka. Och hoppas jag kan vägleda/hjälpa er att göra eran vecka något bättre. Då kör vi….

 

Nu visar det på oro, konflikter och rädslor. Något är i obalans i ditt liv. Det är ett tecken  på att du ska ta det lugnt nu. Det visar på någon form av stress. Och detta kan bli stora konflikter runt omkring dig. Tänk på att det är du själv som skapar dina situationer själv. Dags att du nu stannar upp för du vet vad du har gjort för fel.

Många stannar också nu upp och tar sig tid att bara vara och tänker på på sin hälsa. Och trivs bra med alla människor.

Du kanske har funnit det du vill nu då blir det mycket glädje. Det kan t.ex vara arbete, ekonomi eller en ny relation. Det finns massor med överflöd. Så var generös och ge av dig själv. Det man ger får man tillbaka på någotvis. Kanske du det är en graviditet/födelse på gång “Ler”. Nu kanske du också inreder lite i ditt hem.

Nu visar det också att du kan komma att möta någon kärleksupplevelse. Det kan vara på ett möte, en ny relation, eller en ny tändning ni som har en fast relation. Allt kan hända! Och av detta så blir du lyckligare och mycket gladare. Även din gemenskap med dig själv och andra blir mycket bättre.

Ägna dig också mera tid av dina fritids intressen. Och sluta också att tänka på det som har varit. För nu gäller det bara att du ska hitta det som är bäst för dig. Så bjussa nu på dig själv!

Håll dina ögon öppna denna vecka som kommer. För du har möjligheter. För en del går nu karriären i full fart och går hur bra som helst. Ett nytt arbete kan nu vara aktuellt. Ekonomin blir bättre och del bygger upp sin ekonomi.

 

Veckans Budskap: Utveckling

Insikter gör människor klokare

 

 

Varm kram Bettan ?

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor….
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar

Finns på Tarotguiderna vecka 10

Tisdag 9/3  kl.18-20

Onsdag 10/3 kl.18-20

Torsdag 11/3 kl.18-20

Varmt välkomna att samtala med mig nummer 9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.