Veckans Tarotskop År 2021″Vecka 8″

2

Hej fina läsare. Hoppas eran helg varit bra och hunnit varvat ner lite ni som varit lediga. Nu har jag kanaliserat veckans starkaste energi flöde runt omkring oss. Det är lite gott och blandat denna vecka. Och som vanligt vill påminna att det är inte individuellt. Ja då kör vi ingång….

Nu är tiden inne att du ändrar på saker och ting. Och släpper det du försöker hålla kvar annars är det bäddat för att det kommer bli mycket värre framöver. Du kan få svårt att se det som är viktigt. Det finns en del oro och inre konflikter nu. Och har man en oro så kan man ha starta denna oron själv. Ta hellre en konflikt och släpp det hela. Bryt detta mönster och njut av livet i stället och försök tänka positivt.

Dina känslor kanske har stelnat till lite t.ex. av förlust, svek trötthet, m.m. Nu är det dags att våga och ta steget och lita på någon annan.

Du kanske nu är deppig och trött o.s.v. och har svårt att tänka positivt. Den bästa medicinen är att du tar det lugnt och har egen omvårdnad som jag brukar göra. För då kan du hitta din glädje igen. Du kanske behöver gå igenom dig själv och släppa detta mönster och ladda om din energi igen.

Nu kan du få kontakt med någon familjemedlem eller någon bakåt i tiden som inte känns bra som du hade velat. Men nu finns det möjligheter att ni kan kommunicera med varandra igen.

Du kanske har haft en del när det gäller ekonomi. Men nu kanske du har en ide om ett något eller ett avtal.

Koppla av och bry dig lite i dig själv!

Nu finns det stora beslut t.ex. ett nytt boende kontrakt. Så våga nu lita på dig själv. Vad som är rätt och vad som är fel. Ibland är inte vårt liv rättvist. Som t.ex. när man blir intrasslad i t.ex. i någon myndighet eller skilsmässa o.s.v. Men det kommer att lösa sig. Det finns också någon som kommer att hjälpa dig.

Nu kanske du har väntat på ett besked om något arbete. Eller du kanske har haft mycket på arbetet men att det nu blir bättre. Nu eventuellt kanske du ska börja på en utbildning eller kurs.

Det är glädje på väg in i ditt liv igen. Och du känner dig älskad och njuter av livet. Dessutom ger du också mycket av dig själv. Och att du vågar ha din tillit för just det du känner. Att du är snäll och omtänksam och finns där. Ligger också något oväntad händelse som också ger dig glädje. Så du har alla möjligheterna med dig. Våga vara dig själv och njut. För det kommer att kännas mycket bättre. Barn kan också påverka dig och det behöver inte bara vara dina egna barn för det spelar ingen roll nu.  Våga vara och gräm dig inte över det förflutna eller din oro för framtiden, Dags att du tänker på dina egna  fritidsintressen. Ja det finns mycket glädje i vårat energi flöde som brukar visa sig just i pengar eller kärleken. Så du har alla möjligheter *Ler*

Veckans Budskap: Stöttning av varandra

Du bör ha en bra relation till dig själv och till dem du har runt omkring dig.

 

Varm kram Bettan ?

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar

 

När jag finns på tarotguiderna denna vecka 8 är oklart men håll utkik varje dag så ser ni mitt namn. Ni kan också sms:a

Varmt välkomna att samtala med mig nummer 9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Birgitta den

    Det låter både mycket och bta, ska försöka göra saken till det bättre o ta vara på mig själv?♥️??

    • bettan den

      Hej Birgitta!
      Hoppas du har tagit hand o dig själv fina du.

      Kram
      Bettan<3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.