Veckans Tarotskop År 2020″Så blir min v.42″

2

Hej kära läsare. Hoppas du mår bra trots att det ser ut som det gör med Covid 19. Ja världen är verkligen upp och ner. Men du/ni vi ska inte grotta ner oss utan försöka ha ett gott mod. För vi är ju på bra väg att få stopp på viruset.

Nu kör vi igång med veckans starkaste energi flöde som vi har runt omkring oss. Det är lite blandat detta vecka. Och en påminnelse att detta är inte individuellt.

Romantik och kärleken blomstrar och finns runt omkring oss. Men det finns konflikter och en del spänningar omkring oss människor. Du kanske har alldeles för mycket att göra just nu för att du har tagit på dig lite för mycket. Då är det tid att du bromsar upp en aning och tänk att du måste spara på din energi.

Du är motiverad men ibland är det bara för mycket och då tappar man humöret och som man säger att bägaren rinner då över. Men du kanske känner dig tuff och motiverad till allt och då är bra att du tänker igenom saker och ting och lugnar dig en aning innan du agerar. Man måste lära sig att släppa på kontrollen och låta allt det nya komma.

Nu är det viktigt med sömnen och att man vilar och tar tid till sig själv för du är den viktigaste. Möjligheterna finns för dig så våga förändra. Ja ….våga förändra och förverkliga som du innerst inne vill ha .

 

Alla möjligheterna finns och det är du som är medskapande till detta. Angående ekonomi kan du nu få ett bra besked gällande pengar eller arbete. Det kan vara så att det ligger löneförhöjning som är på gång.

Veckans Budskap: Stress

Nu är det tid att ta det lite lugnt och bromsa in. Undvik att ta på dig för mycket. Ta tid till dig själv!

 

Varm kram Bettan ?

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

Denna vecka finns jag tillgänglig på Tarotguiderna

Onsdag 14/10 kl.18-20

Fredag    16/10  kl.18.30-19.30

Varmt Välkommen !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack så mkt, tar detta till mej då det är mkt som stressar mej nu?❤

    • bettan den

      Hej Leischa!
      Var rädd om dig för du är värdefull.
      Stor Kram
      Bettan<3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.