Veckans Tarotskop År 2020″ Så blir min v.40″

0

Hej på er kära läsare. Hoppas ni alla haft en bra helg och alla ni som har arbetat? Själv har jag jobbat i flera dagar inklusive helgen så i dag känner jag mig lite sliten. Men jag är ledig lite mera denna vecka så jag får tid till min egen omvårdnad. Ni som har messat och frågat om tarotskopet….ja då förstår ni varför jag blev sen *Ler*. Stort tack för all  underbar uppvaktning jag har fått. Så överväldigad och tacksam…  Jag har nu  kanaliserat på denna veckans starkaste energi flöde. Håll i hatten då kör vi igång….men som vanligt kom ihåg att detta är inte individuellt.

Det ekonomiska blir bättre nu. Och det börjar röra sig i ditt liv med vänner. Det kan vara ett nytt arbete som väntar. Du kanske nu känner en känsla av romantik med någon som du tidigare bara sett som vän. Allt flyter i livet och det blir många flirtiga blickar. 

Just nu är kommunikationen viktiga vare sig det sker personligen eller på telefon. Trots att vi flesta är goda människor så finns det en och annan bluffmakare och illusionist. Så håll dig stadigt på jorden tills du är säker, lita på din magkänsla. 

Det kanske är dags att renovera. Och du kanske bjuder in vänner och har en gemenskap. Det är lite lugnare och lyckliga stunder nu. Men var också snäll mot dig själv om du förändrar något i ditt liv så du vänjer dig.

Du kanske redan har nått ditt mål som du har drömt om. Våga satsa! Och stanna upp och njut av livet. Det kan nu vara en resa på gång eller förverkligar något som ger dig mer tid för dig själv. Kanske du ska unna dig en ledig dag.

Nu kan det också indikera att någon återvänder till familjen. Det kan vara t.ex att personen varit utomlands eller har arbetat utomlands. Det är lycka och glädje i energi flödet med familj och vänner . Och är du ensam mot din vilja så kommer det snart nya vänner och även de gamla tillbaka.

Förälskelsens energier är här nu oavsett vem som har fångat dig. Det kan vara din partner, vän, händelse eller ett djur. 

Man måste både ge och få av andra för det finns någon i din närhet som för tillfället behöver omvårdnad. Så har du planerat en lite fest så se till att ingen känner sig ensam. Eller om du samlar familjen. Att umgås är givande.

Du står nu inför ett beslut som är viktigt som nu bör vara klart för din fördel. Att du får igenom något du känner glädje för. Det kan vara ett viktigt avtal eller kontrakt m.m. som du kan uppleva mera trygghet och en säkrare situation. 

Veckans budskap: Balans

Ibland får man vara ledsen men fastna inte där.

Varm kram Bettan ?

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

 

Finns på Tarotguiderna denna vecka 

Onsdag 30/9 kl.18-20

Fredag 1/9     kl.18-20

Varmt Välkomna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.