Veckans Tarotskop År 2020″Så blir min v.28″

0

Hej kära läsare. Hoppas allt är väl med er? Tack för alla meddelande jag fått…så tacksam ska ni veta. Och alla ni som undrade om det kommer någon tarotskop denna vecka. Tyvärr blev jag försenad denna vecka av allt arbete som ligger omkring mig. Men nu har jag kikat vad som ligger mest i vårat energi flöde denna vecka. Och hoppas jag kan vägleda dig framåt. Som vanligt…detta är inte individuellt! Då kör vi på…

 

Kanske kämpar du för något eller något kanske är det lite motigt i vardagen som t.ex. med barnen eller något annat. Men kom ihåg att det du gör nu kommer att bära frukt framöver även om du tycker att livet är hårt just nu. För detta varar ju inte för evigt. Det är tufft ett tag och du kanske känner dig osäker. Kanske du sitter fast i fördomar eller rädsla. Så våga ta nya kliv framåt.

Nu kan du få väntande nyheter t.ex. ett telefonsamtal. Nu är det en bra tid att njuta av livet. Här finns gemenskapen och orkar ta nya tag. Du trivs med livet och dig själv och glöm inte att njut av dig själv. Så låt inte andra utnyttja dig för att du tänker gott om andra. Du vet vad du vill så tro på dig själv och kämpa. Det kan också vara en massa missförstånd runt omkring dig. Gör något roligt och ta en stund för dig själv.

Kanske du sökt någon utbildning så kommer du säkerligen in och det kommer att gå bra. Din ekonomi kan få ett lyft och det är en bra tid för investeringar. Dina kreativa projekt kommer att förverkligas och det innebär utvidgade möjligheter. Och det kommer då att öppna dina dörrar till det du önskar dig. Det kan vara tex en ny karriär eller om du vill ha något andra typer av arbete m.m. Så nu finns det nya  möjligheter. Så ta tag i saker som du skjutit upp och var lite kreativ.

För du kan få erbjudanden som är svårt att tacka “nej” till. Nu är det tid för stora beslut. kanske du vill flytta utomlands eller skapa ett bättre boende möjligheter. Du får mera  glädje i din tillvaro. Turen och glädjen är med dig för du kommer att uppleva glädje. En period av mera närvaro kanske med mer socialt engagemang men du trivs. Du har flyt med bättre ekonomi och även förändringar kan inträffa med kärleken. Så följ flödet…för helt plötsligt händer det bara saker som man aldrig trott varit möjligt. Det kan vara mycket t.ex vinna pengar, , utveckla sig eller något man drömt om. Njut!

Veckans budskap

Allt löser sig. Gå vidare och lär dig av allt som har gjort ont. Ta det som kunskap och se framåt.

 

Varm kram Bettan ?

 

Jag finns på tarotlinjen v.28

Onsdag 8/7  kl.18-20

Fredag  10/7 kl.18-20

 

Ps: Är man intresserad vad som ligger privat i sin egen energi är ni varmt
Välkommen att ringa mig på tarotguiderna  http://tarotguiderna.se/vagledare/elicabeth/

och på hemsidan står all information. Eller till mina fina kollegor…
Ds: Skriv gärna några rader här på bloggen eller på min
sida på tarotguiderna.se/elicabeth  Det glädjer mig oerhört….kramisar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Varmt välkommen till min privata blogg. Mitt största intresse är andligheten. Jag har många intressen som våran natur, humor djur, resor, lära mig nya saker,och människor. Människor har alltid fascinerat mig ända sen jag var väldigt liten. Och när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte de andra i min omgivning såg det jag såg ? Men på den tiden var det tabu att prata om andlighet. Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv, men på olika vis som är mycket lärorikt. Jag kommer skriva om min vardag, tankar, andligheten och annat smått och gott. Kram Bettan

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.